Bereid jullie voor op een onvergetelijke bruiloft vol muzikale magie met het ‘Real DJing’-pakket van Julian Black, jullie persoonlijke DJ. Met bijna twee decennia ervaring en een diepe begrip van de essentie van bruiloften, ben ik toegewijd om jullie speciale dag te voorzien van de perfecte soundtrack, volledig afgestemd op jullie stijl en voorkeuren.

Dit complete pakket biedt alles wat jullie nodig hebben voor een zorgeloze en levendige viering: van een hoogwaardig geluidssysteem en sfeervolle lichteffecten tot een elegant DJ-meubel en twee draadloze microfoons. Ik werk nauw met jullie samen om een persoonlijk muziekplan te creëren dat de sfeer van jullie dag weerspiegelt, van de ceremonie en de receptie tot het spetterende avondfeest. Elk nummer, van romantische ballads tot opzwepende hits, wordt zorgvuldig geselecteerd om elk moment te versterken en de emoties te raken.

Met mijn professionele aanpak en aandacht voor detail, zorg ik voor vloeiende overgangen en een naadloze samenwerking met andere leveranciers, zodat jullie volledig kunnen ontspannen en genieten. Ik nodig jullie ook uit om samen in mijn studio een unieke openingsmix te maken, waardoor jullie openingsdans een persoonlijk en speciaal moment wordt.

Kies voor Julian Black en laat jullie bruiloft transformeren in een sfeervol en betoverend evenement. Vanaf €999 incl. btw en reiskosten krijgen jullie niet alleen een ervaren DJ, maar een complete, zorgeloze ervaring die jullie dag onvergetelijk maakt. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Boek nu en verzeker jullie van de perfecte harmonie van muziek, liefde en vreugde op jullie trouwdag.

Enkele voorbeelden van mijn shows in 2023: