Welkom bij ‘Sax In The Mix’: Een Dynamische Fusie van DJ en Saxofoon

Over Ons

Ontmoet DJ Julian Black en Saxo B, twee doorgewinterde professionals met meer dan 20 jaar ervaring. Ze hebben met hun unieke stijl feesten, bruiloften, lounges, festivals en clubs betoverd. Nu bundelen ze hun krachten om ‘Sax In The Mix’ te presenteren, een exclusieve belevenis die de energieke beats van een professionele DJ combineert met de soulvolle klanken van een live saxofonist.

Het Concept

‘Sax In The Mix’ is een uniek entertainmentconcept dat een onvergetelijke sfeer creëert voor elk evenement. Van intieme bruiloften tot bruisende nachtclubs, dit concept is aanpasbaar en zorgt voor een visueel aantrekkelijk, interactief optreden. Ons breed muzikaal bereik, van soepele jazz tot krachtige dancehits, maakt elk optreden uniek en afgestemd op uw voorkeuren.

Wat Bieden We?

Een dynamische show van 90 minuten die de aanstekelijke energie van elektronische muziek combineert met de melodische klanken van de saxofoon. DJ Julian Black mixt de tracks naadloos, terwijl Saxo B met zijn saxofoon het podium betreedt voor verbluffende solo’s en improvisaties. Ons pakket omvat ook een state-of-the-art geluidssysteem, betoverende lichteffecten en een stijlvolle DJ-booth.

Technische Vereisten & Marketingvoordelen

We zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig geluidssysteem en voldoende ruimte voor onze performances. ‘Sax In The Mix’ is niet alleen een muziekact, maar een complete beleving die zorgt voor deelbare content en een divers publiek aantrekt.

Boek ‘Sax In The Mix’

Klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Of het nu een zakelijke bijeenkomst of een bruiloftsreceptie is, ons veelzijdige optreden garandeert een geweldige ervaring. Neem contact op via onze contactpagina voor vragen over beschikbaarheid, prijzen of andere details. Laat ‘Sax In The Mix’ je podium verlichten en een blijvende indruk achterlaten op je gasten.