Welkom bij Sax in the Mix!

Ben je klaar om de ultieme combinatie van house- en elektronische dansmuziek te ervaren, met daarbij de meeslepende klanken van live saxofoon? Zoek niet verder! Sax in the Mix is hier om je dansvloer te elektrificeren en een onvergetelijke sfeer te creëren voor je volgende evenement.

Over Ons

DJ Julian Black en Saxo B zijn doorgewinterde professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekindustrie. Ze hebben het publiek betoverd op feesten, bruiloften, lounges, festivals en clubs met hun unieke mix van pulserende beats en soulvolle saxofoonmelodieën. Hun chemie en expertise garanderen een uitzonderlijke muzikale reis die je gasten de hele nacht in beweging houdt.

Het Optreden

Sax in the Mix biedt een dynamische show van 90 minuten waarin vakkundig de aanstekelijke energie van elektronische muziek wordt gecombineerd met de rijke, melodische klanken van de saxofoon. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl DJ Julian Black de tracks naadloos mixt, waardoor een pulserende achtergrond ontstaat waarop Saxo B het podium betreedt met verbluffende saxofoonsolo’s en improvisaties. De synergie tussen de DJ en saxofonist zorgt voor een opwindende, unieke live-ervaring die je gasten hongerig maakt naar meer.

Complete Pakket

Naast de sensationele show van 90 minuten biedt Sax in the Mix ook een compleet pakket om een meeslepend en onvergetelijk evenement te waarborgen. Dit pakket omvat een state-of-the-art geluidssysteem dat kristalhelder geluid levert, betoverende lichteffecten die de ambiance versterken, en een stijlvolle DJ-booth die een vleugje elegantie toevoegt aan het podium. Met ons uitgebreide aanbod kun je achterover leunen, ontspannen en ons alle entertainmentbehoeften laten regelen.

Boek Sax in the Mix

Ben je klaar om van je evenement dé talk of the town te maken? Het boeken van Sax in the Mix is slechts een paar klikken verwijderd. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, bruiloftsreceptie, nachtclubevenement of andere speciale gelegenheid, ons veelzijdige optreden staat garant voor een geweldige ervaring. We kunnen ons optreden aanpassen aan je specifieke wensen en ervoor zorgen dat je gasten achterblijven met een buitengewone muzikale beleving.

Voor vragen over beschikbaarheid, prijzen of andere details kun je direct met ons contact opnemen via de contactpagina. Laat Sax in the Mix het podium in vuur en vlam zetten en een blijvende indruk achterlaten.